???""تاپیکهای رفع اشکال VIP (پشتیبانی پکیج ها) مخفی هست ؛ در صورتی که در وبسایت قبلی پکیجی تهیه کرده بودین برای هماهنگی و ورود به تاپیک VIP مد نظر با پشتیبانی هماهنگ کنید (09351187645) ""???
نقل قول از آفتاب ملاک در 19/03/1401, 11:58 ق.ظسلام استاد سروی عزیز وقتتون بخیر ? https://www.instagram.com/reel/Cef5-44jLK6/?igshid=YmMyMTA2M2Y= لینکی که کپی کردم لینک یه پست داخل اینستاگرام ممنون میشم راهنماییم کنید با استفاده از چه نرم افزاری این انیمیشن درست شده؟ چی سرچ کنم که آموزشش داخل یوتیوب بیاد؟
سلام استاد سروی عزیز وقتتون بخیر ?
https://www.instagram.com/reel/Cef5-44jLK6/?igshid=YmMyMTA2M2Y=
لینکی که کپی کردم لینک یه پست داخل اینستاگرام ممنون میشم راهنماییم کنید با استفاده از چه نرم افزاری این انیمیشن درست شده؟
چی سرچ کنم که آموزشش داخل یوتیوب بیاد؟
نقل قول از نبی سروی در 19/03/1401, 9:26 ب.ظسلام وقت تون به خیر باشه ? این انیمیشن های نرم افزار خاصی نمیخوان - 3Dsmax - Cinema4D - MAYA - Blender و خیلی های دیگه میتونن هندلش کنن . نکته رندر کردن این هاست که معمولا باید در انجین رندر داخل اون نرم افزار انجام بشه. مثلا اگه Cinema4D رو انتخاب کردین بهتره داخل خودش از انجین native ش یا پلاگین هایی که براش اومدن بای رندرش استفاده کنین. ( قابل انتقل به اسکچاپ نیستن) اساسا پروسه ی کوتاهی نیست این مهارت ولی به شدت بازار کار خوبی داره.
سلام وقت تون به خیر باشه ?
این انیمیشن های نرم افزار خاصی نمیخوان - 3Dsmax - Cinema4D - MAYA - Blender و خیلی های دیگه میتونن هندلش کنن . نکته رندر کردن این هاست که معمولا باید در انجین رندر داخل اون نرم افزار انجام بشه. مثلا اگه Cinema4D رو انتخاب کردین بهتره داخل خودش از انجین native ش یا پلاگین هایی که براش اومدن بای رندرش استفاده کنین. ( قابل انتقل به اسکچاپ نیستن)
اساسا پروسه ی کوتاهی نیست این مهارت ولی به شدت بازار کار خوبی داره.
نقل قول از آفتاب ملاک در 22/03/1401, 11:08 ب.ظسلام مجدد ممنون از راهنمایی تون ??? متوجه شدم فقط چه بد که پلاگینش قابل انتقال به اسکچاپ نیست? یه سوال دیگه امکان اینکه داخل اسکچاپ مدل سازی انجام بشه و بعد خروجی مثلا مکس رو ازش بگیریم و اونجا پروسه رو ادامه بدیم هست؟مشکلی پیش نمیاد؟ و برای من که هیچ کودوم از این نرم افزار هارو آشنایی ندارم به نظرتون بهتره کودومش رو انتخاب کنم؟ کانال یوتیوب خوب در این زمینه اگر سراغ دارید ممنون میشم معرفی کنید ??
سلام مجدد
ممنون از راهنمایی تون ???
متوجه شدم فقط چه بد که پلاگینش قابل انتقال به اسکچاپ نیست?
یه سوال دیگه امکان اینکه داخل اسکچاپ مدل سازی انجام بشه و بعد خروجی مثلا مکس رو ازش بگیریم و اونجا پروسه رو ادامه بدیم هست؟مشکلی پیش نمیاد؟
و برای من که هیچ کودوم از این نرم افزار هارو آشنایی ندارم به نظرتون بهتره کودومش رو انتخاب کنم؟
کانال یوتیوب خوب در این زمینه اگر سراغ دارید ممنون میشم معرفی کنید ??
نقل قول از نبی سروی در 24/03/1401, 2:39 ب.ظاسکچآپ پلاگین ها انیمیت داره ولی دست و پا گیرن و از طرفی وقتی این همه نرم افزار درجه یک مجانی توی ایران هستن ؛ دلیلی نداره سراغ پلاگین های اسکچاپی برین. میشه مدلینگ اسکچآپ رو برد تو مکس یا هر نرم افزار دیگه ای و یخورده اصلاح مدلینگ روش انجام داد و خروجی گرفت . پایپلاین غریبی نیست و خیلی ها ازش استفاده میکنن .
اسکچآپ پلاگین ها انیمیت داره ولی دست و پا گیرن و از طرفی وقتی این همه نرم افزار درجه یک مجانی توی ایران هستن ؛ دلیلی نداره سراغ پلاگین های اسکچاپی برین.
میشه مدلینگ اسکچآپ رو برد تو مکس یا هر نرم افزار دیگه ای و یخورده اصلاح مدلینگ روش انجام داد و خروجی گرفت . پایپلاین غریبی نیست و خیلی ها ازش استفاده میکنن .