💔 ⚠️ سلام ؛ در حال حاضر سربازی ام ؛ فرصت کافی برای آپدیت مطالب ندارم ؛ هاست دانلود وبسایت به خاطر بی مسئولیتی شرکت ارائه دهنده کاملا پاک شده ؛ استارت مجدد نیاز به زمان و انرژی داره که فعلا ندارم - اگه به فایل خاصی نیاز دارین به اینستاگرام وبسایت دایرکت بدین 💔 ⚠️
???""تاپیکهای رفع اشکال VIP (پشتیبانی پکیج ها) مخفی هست ؛ در صورتی که در وبسایت قبلی پکیجی تهیه کرده بودین برای هماهنگی و ورود به تاپیک VIP مد نظر با پشتیبانی هماهنگ کنید (09351187645) ""???
نقل قول از zahrasadeghi در 15/06/1400, 2:04 ب.ظسلام.میدونم شاید زیادی خارج از گود نباشه ولی فقط چون گفتین فروم باید سنگ صبور باشه. سیستمم برای رندر گرفتن کارایی نداره و بودجه محدودی دارم.یه جورایی همه ی هم کلاسیام با رندرای خفن کار اراءه میدن و حس میکنم کلا از همه دارم عقب میفتم.اگه میتونین راهنماییم کنین.از طرفی میخواستم ببینم دیگه کمپاپ نمیذارین؟اخه دفعه قبل من خیلی کار داشتم و از ادامه با کمپاپ جا موندم
سلام.میدونم شاید زیادی خارج از گود نباشه ولی فقط چون گفتین فروم باید سنگ صبور باشه. سیستمم برای رندر گرفتن کارایی نداره و بودجه محدودی دارم.یه جورایی همه ی هم کلاسیام با رندرای خفن کار اراءه میدن و حس میکنم کلا از همه دارم عقب میفتم.اگه میتونین راهنماییم کنین.از طرفی میخواستم ببینم دیگه کمپاپ نمیذارین؟اخه دفعه قبل من خیلی کار داشتم و از ادامه با کمپاپ جا موندم
نقل قول از نبی سروی در 15/06/1400, 10:07 ب.ظسلام وقت تون به خیر باشه ? متاسفانه فعلا زمان کافی برای برگزاری کمپاپ نداریم ( جزییات دلیل ش رو توی پست های اخیر اینستاگرام مون مفصل توضیح دادیم ) قطعا رندر خوب به سخت افزار خوب هم نیاز داره . من جای شما بودم با سخت افزار ضعیف خودم رو هلاک نمیکردم. مهارت و دانش تون رو ببرین سمت چیزهای دیگه ای در معماری که به سخت افزار زیادی نیاز نداره. بر عکس باور عموم دانشجویان معماری ؛ رندر فقط بخش کوچیکی از دنیای معماری هست . ( یه پست در این باره توی اینستاگرام گذاشتیم ) اگه پسته ا رو پیدا نکردین به ادمین اینستاگرام مون دایرکت بدین ?
سلام وقت تون به خیر باشه ?
متاسفانه فعلا زمان کافی برای برگزاری کمپاپ نداریم ( جزییات دلیل ش رو توی پست های اخیر اینستاگرام مون مفصل توضیح دادیم )
قطعا رندر خوب به سخت افزار خوب هم نیاز داره . من جای شما بودم با سخت افزار ضعیف خودم رو هلاک نمیکردم. مهارت و دانش تون رو ببرین سمت چیزهای دیگه ای در معماری که به سخت افزار زیادی نیاز نداره. بر عکس باور عموم دانشجویان معماری ؛ رندر فقط بخش کوچیکی از دنیای معماری هست . ( یه پست در این باره توی اینستاگرام گذاشتیم )
اگه پسته ا رو پیدا نکردین به ادمین اینستاگرام مون دایرکت بدین ?
نقل قول از zahrasadeghi در 16/06/1400, 9:32 ب.ظممنون از راهنماییتون
ممنون از راهنماییتون
نقل قول از نبی سروی در 17/06/1400, 8:30 ق.ظ?
?