💔 ⚠️ سلام ؛ در حال حاضر سربازی ام ؛ فرصت کافی برای آپدیت مطالب ندارم ؛ هاست دانلود وبسایت به خاطر بی مسئولیتی شرکت ارائه دهنده کاملا پاک شده ؛ استارت مجدد نیاز به زمان و انرژی داره که فعلا ندارم - اگه به فایل خاصی نیاز دارین به اینستاگرام وبسایت دایرکت بدین 💔 ⚠️
???""تاپیکهای رفع اشکال VIP (پشتیبانی پکیج ها) مخفی هست ؛ در صورتی که در وبسایت قبلی پکیجی تهیه کرده بودین برای هماهنگی و ورود به تاپیک VIP مد نظر با پشتیبانی هماهنگ کنید (09351187645) ""???
نقل قول از عاطفه زارع زادگان در 13/01/1400, 10:55 ق.ظسلامی نو و تازه به همه دوستان،علی الخصوص به مهمدس سروی،سال نو همگی مبارک امیدوارم امروز هم سیزده به در به همگی خوش بگذره البته تو خونه ? مهندس یه سر تاپیکا زدم بلا به دور،دیدم پاتون شکسته.امیدوارم هرچه زودتر سلامتی خودتونو به دست بیارید. به قول خانم موسایی ، گفتم یه سر بزنم اینجا گرد و خاک نشینه? اومدم سایت ببینم چه خبر، دیدم فوتوآرک ،مظلوم یه گوشه نشسته هیچکسم کاری به کارش نداره?
سلامی نو و تازه به همه دوستان،علی الخصوص به مهمدس سروی،سال نو همگی مبارک امیدوارم امروز هم سیزده به در به همگی خوش بگذره البته تو خونه ?
مهندس یه سر تاپیکا زدم بلا به دور،دیدم پاتون شکسته.امیدوارم هرچه زودتر سلامتی خودتونو به دست بیارید.
به قول خانم موسایی ، گفتم یه سر بزنم اینجا گرد و خاک نشینه?
اومدم سایت ببینم چه خبر، دیدم فوتوآرک ،مظلوم یه گوشه نشسته هیچکسم کاری به کارش نداره?
نقل قول از نبی سروی در 13/01/1400, 12:26 ب.ظممنون از شما خانون زارع زادگان ? سال نو شما هم مبارک باشه - فعلا که روی گچ پای ما گرد و خاک نشسته ?
ممنون از شما خانون زارع زادگان ?
سال نو شما هم مبارک باشه - فعلا که روی گچ پای ما گرد و خاک نشسته ?
نقل قول از عاطفه زارع زادگان در 13/01/1400, 12:30 ب.ظ نقل قول از نبی سروی در 13/01/1400, 12:26 ب.ظ ممنون از شما خانون زارع زادگان سال نو شما هم مبارک باشه - فعلا که روی گچ پای ما گرد و خاک نشسته ای بابا?ان شاءالله هرچه سریعتر به روال عادی برگردید.???
نقل قول از نبی سروی در 13/01/1400, 12:26 ب.ظ ممنون از شما خانون زارع زادگان سال نو شما هم مبارک باشه - فعلا که روی گچ پای ما گرد و خاک نشسته
ممنون از شما خانون زارع زادگان
سال نو شما هم مبارک باشه - فعلا که روی گچ پای ما گرد و خاک نشسته
ای بابا?ان شاءالله هرچه سریعتر به روال عادی برگردید.???
نقل قول از نبی سروی در 14/01/1400, 8:39 ق.ظ?
?
نقل قول از عاطفه زارع زادگان در 18/01/1400, 10:49 ق.ظسلام مجدد مهندس روزتون بخیر.فعلا منتظر کمپاپ فتوآرک نباشیم؟ببخشید من اینقدر پیگیری میکنم قصدم فشار اوردن به شما نیست میدونم سرتون هم خیلی شلوغه و به خاطر شکستگی پاتون حدس زدم برنامخ عقب میافته ، گفتم بپرسم مطمئن شم و فقط میخوام یه برنامه برای خودم بریزم.??
سلام مجدد مهندس روزتون بخیر.فعلا منتظر کمپاپ فتوآرک نباشیم؟ببخشید من اینقدر پیگیری میکنم قصدم فشار اوردن به شما نیست میدونم سرتون هم خیلی شلوغه و به خاطر شکستگی پاتون حدس زدم برنامخ عقب میافته ، گفتم بپرسم مطمئن شم و فقط میخوام یه برنامه برای خودم بریزم.??
نقل قول از نبی سروی در 18/01/1400, 11:09 ق.ظسلام خانوم زارع زدگان ? بابت فوتوآرک نگران نباشین - هر ماه یک فصل جدید رو سعی میکنیم منتشر کنیم و روالش دیگه حذفی نیست .
سلام خانوم زارع زدگان ?
بابت فوتوآرک نگران نباشین - هر ماه یک فصل جدید رو سعی میکنیم منتشر کنیم و روالش دیگه حذفی نیست .
نقل قول از عاطفه زارع زادگان در 18/01/1400, 12:50 ب.ظ نقل قول از نبی سروی در 18/01/1400, 11:09 ق.ظ سلام خانوم زارع زدگان ? بابت فوتوآرک نگران نباشین - هر ماه یک فصل جدید رو سعی میکنیم منتشر کنیم و روالش دیگه حذفی نیست . وای چه عااالی مرسی چقدر خوشحال شدم اینم از عیدی ما? خیلی متشکرم ???
نقل قول از نبی سروی در 18/01/1400, 11:09 ق.ظ سلام خانوم زارع زدگان ? بابت فوتوآرک نگران نباشین - هر ماه یک فصل جدید رو سعی میکنیم منتشر کنیم و روالش دیگه حذفی نیست .
وای چه عااالی مرسی چقدر خوشحال شدم اینم از عیدی ما? خیلی متشکرم ???
نقل قول از اعظم موسائی در 19/01/1400, 3:32 ب.ظ نقل قول از عاطفه زارع زادگان در 13/01/1400, 10:55 ق.ظ سلامی نو و تازه به همه دوستان،علی الخصوص به مهمدس سروی،سال نو همگی مبارک امیدوارم امروز هم سیزده به در به همگی خوش بگذره البته تو خونه مهندس یه سر تاپیکا زدم بلا به دور،دیدم پاتون شکسته.امیدوارم هرچه زودتر سلامتی خودتونو به دست بیارید. به قول خانم موسایی ، گفتم یه سر بزنم اینجا گرد و خاک نشینه اومدم سایت ببینم چه خبر، دیدم فوتوآرک ،مظلوم یه گوشه نشسته هیچکسم کاری به کارش نداره خب خدا رو شکر من فک میکردم خودم تک و تنها خونه نشستم روز 13 بدر نگو شما هم خونه بودی? من امروز برای پست پروی یه کاری سر زدم فتوشاپ خوبه جای بعضی ابزارها یادم رفته بود?♀️?♀️?♀️اصن یه وضعی. یاد فتوارک افتادم یه آه کشیدم گفتم بیام یه سر بزنم اینجا.
نقل قول از عاطفه زارع زادگان در 13/01/1400, 10:55 ق.ظ سلامی نو و تازه به همه دوستان،علی الخصوص به مهمدس سروی،سال نو همگی مبارک امیدوارم امروز هم سیزده به در به همگی خوش بگذره البته تو خونه مهندس یه سر تاپیکا زدم بلا به دور،دیدم پاتون شکسته.امیدوارم هرچه زودتر سلامتی خودتونو به دست بیارید. به قول خانم موسایی ، گفتم یه سر بزنم اینجا گرد و خاک نشینه اومدم سایت ببینم چه خبر، دیدم فوتوآرک ،مظلوم یه گوشه نشسته هیچکسم کاری به کارش نداره
سلامی نو و تازه به همه دوستان،علی الخصوص به مهمدس سروی،سال نو همگی مبارک امیدوارم امروز هم سیزده به در به همگی خوش بگذره البته تو خونه
به قول خانم موسایی ، گفتم یه سر بزنم اینجا گرد و خاک نشینه
اومدم سایت ببینم چه خبر، دیدم فوتوآرک ،مظلوم یه گوشه نشسته هیچکسم کاری به کارش نداره
خب خدا رو شکر من فک میکردم خودم تک و تنها خونه نشستم روز 13 بدر نگو شما هم خونه بودی? من امروز برای پست پروی یه کاری سر زدم فتوشاپ خوبه جای بعضی ابزارها یادم رفته بود?♀️?♀️?♀️اصن یه وضعی. یاد فتوارک افتادم یه آه کشیدم گفتم بیام یه سر بزنم اینجا.
نقل قول از اعظم موسائی در 19/01/1400, 3:33 ب.ظ نقل قول از نبی سروی در 18/01/1400, 11:09 ق.ظ سلام خانوم زارع زدگان بابت فوتوآرک نگران نباشین - هر ماه یک فصل جدید رو سعی میکنیم منتشر کنیم و روالش دیگه حذفی نیست . خدا رو شکر نمردیم و این روز هم دیدیم که دیگه فتوارک حذفی نداره
نقل قول از نبی سروی در 18/01/1400, 11:09 ق.ظ سلام خانوم زارع زدگان بابت فوتوآرک نگران نباشین - هر ماه یک فصل جدید رو سعی میکنیم منتشر کنیم و روالش دیگه حذفی نیست .
سلام خانوم زارع زدگان
خدا رو شکر نمردیم و این روز هم دیدیم که دیگه فتوارک حذفی نداره
نقل قول از نبی سروی در 19/01/1400, 4:06 ب.ظقبلا این مسئله اطلاع داده شده بود : سلام خانوم زارع زادگان? هر فصل در یک ماه منتشر میشه یعنی فروردین 1400 اردیبهشت و خرداد تایمی کافی داده میشه تا کسی به خاطر ندیدن حذف نشه .
قبلا این مسئله اطلاع داده شده بود :
سلام خانوم زارع زادگان?
هر فصل در یک ماه منتشر میشه
یعنی فروردین 1400 اردیبهشت و خرداد
تایمی کافی داده میشه تا کسی به خاطر ندیدن حذف نشه .