💔 ⚠️ سلام ؛ در حال حاضر سربازی ام ؛ فرصت کافی برای آپدیت مطالب ندارم ؛ هاست دانلود وبسایت به خاطر بی مسئولیتی شرکت ارائه دهنده کاملا پاک شده ؛ استارت مجدد نیاز به زمان و انرژی داره که فعلا ندارم - اگه به فایل خاصی نیاز دارین به اینستاگرام وبسایت دایرکت بدین 💔 ⚠️
تاریخ انتشار: 1399/07/12
نویسنده: نبی سروی
تعداد بازدید: 4822
اشتراک گذاری:
تلنگر دوم : اجرا یا بیلبورد؟
تا به حال به این فکر کردین که آیا همه ی پروژه های دنیا با کیفیت یکسان پرزنت میشن یا نه ؟ مقیاس پروژه ، هزینه پروژه و مخاطب پروژه در نوع و کیفیت پرزنتی که تحویل داده میشه تاثیر میذارن . به طور مثال برای کلیسای ساگرادا فامیلیا آخرین طرح آنتونیو گائودی فقید ؛شبیه سازی واقعیت افزوده ای ساخته شده ومخاطب میتونه بنایی که احتمالا در سال 2026 تموم میشه رو از الان با دیتیل کامل نگاه کنه ! آیا کسی که در ایران کارش طراحی کابینت آشپزخانه هست در سطح ساگرادا فامیلیا به پرزنت نیاز داره ؟ اگه نیاز نداره نباید بین نرم افزار اون و استدیویی که پرزنت ساگرادا فامیلیا رو انجام داده تفاوت وجود داشته باشه ؟
شاید به این فکر افتاده باشین که اگه خروجی نهایی حاصل کار آرتیست هست پس توی دفاتر معماری دقیقا چیکار میکنن !؟ خوب کاملا مشخص هست که اون ها طراحی میکنن. خارج از شوخی حالا شاید تحلیل نمودار مورد بحث ما در این مقاله براتون ساده تر شده باشه .(همون نمودار پردرخواست ترین فرصت های شغلی در بخش اول مقاله ) به اون نمودار دوباره یه نگاهی بندازین و به این فکر کنین که یک شرکت معماری بیشتر به پرسنل توسعه دهنده طرح نیاز داره ؛ به کسی که بتونه خلق کنه ؛ به کسی که بتونه روح زمانه و ویژگی های اقلیم رو درک کنه و اون در شمایل 3D به نمایش بذاره (حجم خام ) هر چند همچنان ماکت های حجمی و اسکیس کاربرد خودشون رو دارن ولی خوب دانش نرم افزاری هم باید کنار این جریان باشه . میشه گفت امروز روز دانش نرم افزاری لازمه ی بیان معمار و اسکیس و ماکت لازمه ی تفکر معمار هستن . شرکت معماری میخواد کارش رو بسازه یا اینکه باید نقشه های اجراییش رو در اختیار مجری مجزا از خودش قرار بده ؛ پس نهایتن به نرم افزارهایی نیاز داره که بهش جزییات مهندسی ؛ مقیاس ؛ اندازه و ختم کلام نقشه اجرایی بدن .
میشه گفت متداول ترین چرخه ی کاری در شرکت های معماری به این شکل هست :بعد از تحقیق و بررسی و برآورد و جمع آوری اطلاعات و نیازهای کارفرما پروژه اتود زده میشه و با اسکیس های دیجیتالی یا دستی تفکرات معمارانه به یک یا چند کانسپت ختم میشه . اکثر کانسپت ها در نطفه خفه میشن و فقط یک یا چند تا از اون ها به مرحله مدلینگ میرسن. در مدلینگ اولیه سعی در بررسی اجرایی بودن کانسپت میکنن و همزمان اگه محاسبات سازه ای خاصی داشته باشه مورد بررسی و استعلام قرار میگیره. 3بعدی سازی اولیه برای درک و تجسم بهتر پروژه برای تیم طراحی انجام میشه و در نهایت با هر نرم افزاری که برای پرزنت وجود داره کار رو برای ارائه به کارفرما پرزنت میکنن و یا اگه نیاز به پرزنت آنچنانی بود کار برای پرزنت به یه آرتیست یا استدیوی مرتبط سپرده میشه .
مشخص هست که متاسفانه این حوزه هم به دایره حوزه هایی پیوسته که فرهنگ سازی در اون خیلی دیرتر از خودش اومده و خوب میشه گفت این وضعیت یک بهم ریختگی یا بهتره بگیم آشفتگی فرهنگی استفاده از نرم افزارها هست .🤕 به طور مثال بسیاری از موسسات آموزشی AutoCad رو مهره ی سوخته میدونن و اکثرن Revit رو توصیه میکنن . کالبد شکافی این مسئله رو موکول میکنیم به فرصت دیگه ولی همین قدر در نقض این صحبت ها کافیه که : هر دو این نرم افزارها از یک کمپانی هستن و اگه اینقدر رویت برتری داره چرا همچنان اتوکد منتشر میشه ؟!
“”پایان قسمت دوم “”
خواندن قسمت اولخواندن قسمت سومخواندن قسمت چهارم
مطالب پیشنهادی
سلام روزتون بخیر جناب سروی این دوستی که فرمودین معمار و مدرس نرم افزار تیارندر هست رو من نه تو یوتیوب نه هیچ جای دیگه هیچ منبعی ازشون نتونستم پیدا کنم،لطف میکنید راهنمایی کنید؟
سلام خانوم زارع زادگان? همون 5 سال پیش فعالیت میکردن و دیگه ادامه ندادن آموزش رو – اکثر کارهاشون تا جایی که توی فروم تیا رندر میذاشتن توی چین بود .
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *
دیدگاه *
نام
ایمیل
وب سایت
ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی مینویسم.
سایر موضوعات