💔 ⚠️ سلام ؛ در حال حاضر سربازی ام ؛ فرصت کافی برای آپدیت مطالب ندارم ؛ هاست دانلود وبسایت به خاطر بی مسئولیتی شرکت ارائه دهنده کاملا پاک شده ؛ استارت مجدد نیاز به زمان و انرژی داره که فعلا ندارم - اگه به فایل خاصی نیاز دارین به اینستاگرام وبسایت دایرکت بدین 💔 ⚠️
???""تاپیکهای رفع اشکال VIP (پشتیبانی پکیج ها) مخفی هست ؛ در صورتی که در وبسایت قبلی پکیجی تهیه کرده بودین برای هماهنگی و ورود به تاپیک VIP مد نظر با پشتیبانی هماهنگ کنید (09351187645) ""???
نقل قول از عاطفه زارع زادگان در 19/01/1400, 4:46 ب.ظ نقل قول از اعظم موسائی در 19/01/1400, 3:32 ب.ظ نقل قول از عاطفه زارع زادگان در 13/01/1400, 10:55 ق.ظ سلامی نو و تازه به همه دوستان،علی الخصوص به مهمدس سروی،سال نو همگی مبارک امیدوارم امروز هم سیزده به در به همگی خوش بگذره البته تو خونه مهندس یه سر تاپیکا زدم بلا به دور،دیدم پاتون شکسته.امیدوارم هرچه زودتر سلامتی خودتونو به دست بیارید. به قول خانم موسایی ، گفتم یه سر بزنم اینجا گرد و خاک نشینه اومدم سایت ببینم چه خبر، دیدم فوتوآرک ،مظلوم یه گوشه نشسته هیچکسم کاری به کارش نداره خب خدا رو شکر من فک میکردم خودم تک و تنها خونه نشستم روز 13 بدر نگو شما هم خونه بودی من امروز برای پست پروی یه کاری سر زدم فتوشاپ خوبه جای بعضی ابزارها یادم رفته بوداصن یه وضعی. یاد فتوارک افتادم یه آه کشیدم گفتم بیام یه سر بزنم اینجا. سلام روز بخیر بله من کلا خونه بودم 🙂 از بس ما فتوآرکی ها حرف گوش کن هستیم ::))) نقل قول از نبی سروی در 19/01/1400, 4:06 ب.ظ قبلا این مسئله اطلاع داده شده بود : سلام خانوم زارع زادگان هر فصل در یک ماه منتشر میشه یعنی فروردین 1400 اردیبهشت و خرداد تایمی کافی داده میشه تا کسی به خاطر ندیدن حذف نشه . مهندس یعنی این صحبتتون این معنی عمیق و میداد و من درکش نکردم؟؟؟؟ :))) وااای بر من که چقدررر هر روز و روزی چند بار سایت و چک میکردم که اگه فیلمارو منتشر کردید یه وقت خدای نکرده من عقب نمونم و حذف نشم :))) در هر صورت بازم ممنون .
نقل قول از اعظم موسائی در 19/01/1400, 3:32 ب.ظ نقل قول از عاطفه زارع زادگان در 13/01/1400, 10:55 ق.ظ سلامی نو و تازه به همه دوستان،علی الخصوص به مهمدس سروی،سال نو همگی مبارک امیدوارم امروز هم سیزده به در به همگی خوش بگذره البته تو خونه مهندس یه سر تاپیکا زدم بلا به دور،دیدم پاتون شکسته.امیدوارم هرچه زودتر سلامتی خودتونو به دست بیارید. به قول خانم موسایی ، گفتم یه سر بزنم اینجا گرد و خاک نشینه اومدم سایت ببینم چه خبر، دیدم فوتوآرک ،مظلوم یه گوشه نشسته هیچکسم کاری به کارش نداره خب خدا رو شکر من فک میکردم خودم تک و تنها خونه نشستم روز 13 بدر نگو شما هم خونه بودی من امروز برای پست پروی یه کاری سر زدم فتوشاپ خوبه جای بعضی ابزارها یادم رفته بوداصن یه وضعی. یاد فتوارک افتادم یه آه کشیدم گفتم بیام یه سر بزنم اینجا.
نقل قول از عاطفه زارع زادگان در 13/01/1400, 10:55 ق.ظ سلامی نو و تازه به همه دوستان،علی الخصوص به مهمدس سروی،سال نو همگی مبارک امیدوارم امروز هم سیزده به در به همگی خوش بگذره البته تو خونه مهندس یه سر تاپیکا زدم بلا به دور،دیدم پاتون شکسته.امیدوارم هرچه زودتر سلامتی خودتونو به دست بیارید. به قول خانم موسایی ، گفتم یه سر بزنم اینجا گرد و خاک نشینه اومدم سایت ببینم چه خبر، دیدم فوتوآرک ،مظلوم یه گوشه نشسته هیچکسم کاری به کارش نداره
سلامی نو و تازه به همه دوستان،علی الخصوص به مهمدس سروی،سال نو همگی مبارک امیدوارم امروز هم سیزده به در به همگی خوش بگذره البته تو خونه
مهندس یه سر تاپیکا زدم بلا به دور،دیدم پاتون شکسته.امیدوارم هرچه زودتر سلامتی خودتونو به دست بیارید.
به قول خانم موسایی ، گفتم یه سر بزنم اینجا گرد و خاک نشینه
اومدم سایت ببینم چه خبر، دیدم فوتوآرک ،مظلوم یه گوشه نشسته هیچکسم کاری به کارش نداره
خب خدا رو شکر من فک میکردم خودم تک و تنها خونه نشستم روز 13 بدر نگو شما هم خونه بودی من امروز برای پست پروی یه کاری سر زدم فتوشاپ خوبه جای بعضی ابزارها یادم رفته بوداصن یه وضعی. یاد فتوارک افتادم یه آه کشیدم گفتم بیام یه سر بزنم اینجا.
سلام روز بخیر
بله من کلا خونه بودم 🙂 از بس ما فتوآرکی ها حرف گوش کن هستیم ::)))
نقل قول از نبی سروی در 19/01/1400, 4:06 ب.ظ قبلا این مسئله اطلاع داده شده بود : سلام خانوم زارع زادگان هر فصل در یک ماه منتشر میشه یعنی فروردین 1400 اردیبهشت و خرداد تایمی کافی داده میشه تا کسی به خاطر ندیدن حذف نشه .
قبلا این مسئله اطلاع داده شده بود :
سلام خانوم زارع زادگان
هر فصل در یک ماه منتشر میشه
یعنی فروردین 1400 اردیبهشت و خرداد
تایمی کافی داده میشه تا کسی به خاطر ندیدن حذف نشه .
مهندس یعنی این صحبتتون این معنی عمیق و میداد و من درکش نکردم؟؟؟؟ :))) وااای بر من که چقدررر هر روز و روزی چند بار سایت و چک میکردم که اگه فیلمارو منتشر کردید یه وقت خدای نکرده من عقب نمونم و حذف نشم :))) در هر صورت بازم ممنون .
نقل قول از نبی سروی در 19/01/1400, 6:31 ب.ظ?? خوبه حداقل اینجوری گرونا نگرفتین ?
??
خوبه حداقل اینجوری گرونا نگرفتین ?
نقل قول از نبی سروی در 15/03/1400, 0:31 ق.ظسلام دوستان ? بالاخره طلسم توقف طولانی رو شکستم ?? خوب همونطور که قول داده بودیم چون این تاخیر طولانی به خاطر مشکلات بنده بوده ؛ از این فصل به بعد کسی از فتوآرک حذف نمیشه و تاپیک دوستانی که حذف نشدن تا الان به تاپیک فوتوآرک VIP منتقل میشه و طبیعتا بقیه فصل ها رو از همون جا میتونن دانلود کنند . جمع بندی فصل هشتم رو هم همونجا قرار دادم و شما نیاز به تهیه لایسنس برای بقیه فوتوآرک دارین که از همون بخش VIP فوتوآرک اقدام کنین . ( همین تاپیک اختصاصی اینجا تون میره اونجا )
سلام دوستان ?
بالاخره طلسم توقف طولانی رو شکستم ??
خوب همونطور که قول داده بودیم چون این تاخیر طولانی به خاطر مشکلات بنده بوده ؛ از این فصل به بعد کسی از فتوآرک حذف نمیشه و تاپیک دوستانی که حذف نشدن تا الان به تاپیک فوتوآرک VIP منتقل میشه و طبیعتا بقیه فصل ها رو از همون جا میتونن دانلود کنند .
جمع بندی فصل هشتم رو هم همونجا قرار دادم و شما نیاز به تهیه لایسنس برای بقیه فوتوآرک دارین که از همون بخش VIP فوتوآرک اقدام کنین . ( همین تاپیک اختصاصی اینجا تون میره اونجا )
نقل قول از مهدیه در 15/03/1400, 1:07 ب.ظ نقل قول از نبی سروی در 15/03/1400, 0:31 ق.ظ سلام دوستان بالاخره طلسم توقف طولانی رو شکستم خوب همونطور که قول داده بودیم چون این تاخیر طولانی به خاطر مشکلات بنده بوده ؛ از این فصل به بعد کسی از فتوآرک حذف نمیشه و تاپیک دوستانی که حذف نشدن تا الان به تاپیک فوتوآرک VIP منتقل میشه و طبیعتا بقیه فصل ها رو از همون جا میتونن دانلود کنند . جمع بندی فصل هشتم رو هم همونجا قرار دادم و شما نیاز به تهیه لایسنس برای بقیه فوتوآرک دارین که از همون بخش VIP فوتوآرک اقدام کنین . ( همین تاپیک اختصاصی اینجا تون میره اونجا ) سلام اقای سروی امیدوارم حالتون خوب باشه.. ببخشید یعنی برای اونایی که فصل 8 حذف شدن امکان مشاهده وجود نداره؟
نقل قول از نبی سروی در 15/03/1400, 0:31 ق.ظ سلام دوستان بالاخره طلسم توقف طولانی رو شکستم خوب همونطور که قول داده بودیم چون این تاخیر طولانی به خاطر مشکلات بنده بوده ؛ از این فصل به بعد کسی از فتوآرک حذف نمیشه و تاپیک دوستانی که حذف نشدن تا الان به تاپیک فوتوآرک VIP منتقل میشه و طبیعتا بقیه فصل ها رو از همون جا میتونن دانلود کنند . جمع بندی فصل هشتم رو هم همونجا قرار دادم و شما نیاز به تهیه لایسنس برای بقیه فوتوآرک دارین که از همون بخش VIP فوتوآرک اقدام کنین . ( همین تاپیک اختصاصی اینجا تون میره اونجا )
سلام دوستان
بالاخره طلسم توقف طولانی رو شکستم
سلام اقای سروی امیدوارم حالتون خوب باشه..
ببخشید یعنی برای اونایی که فصل 8 حذف شدن امکان مشاهده وجود نداره؟
نقل قول از نبی سروی در 15/03/1400, 8:03 ب.ظسلام وقت تون به خیر باشه ? واقعیت ش اصلا حواسم به اینکه بچه های حذف شده باید جمع بندی فصل 8 رو ببینن نبود ! ویدئو ش رو به صورت mp4 اینجا میذارم که بتوینن استفاده کنین .
سلام وقت تون به خیر باشه ?
واقعیت ش اصلا حواسم به اینکه بچه های حذف شده باید جمع بندی فصل 8 رو ببینن نبود ! ویدئو ش رو به صورت mp4 اینجا میذارم که بتوینن استفاده کنین .
نقل قول از نبی سروی در 15/03/1400, 8:30 ب.ظلینک دانلود خدمت شما : http://dl.upsketchup.ir/UPsketchUP/CampUP/99.5/8-9.mp4
لینک دانلود خدمت شما :
http://dl.upsketchup.ir/UPsketchUP/CampUP/99.5/8-9.mp4
[video src="https://dl.upsketchup.ir/UPsketchUP/CampUP/99.5/8-9.mp4" /]
نقل قول از عاطفه زارع زادگان در 15/03/1400, 9:40 ب.ظسلام شبتون بخیر،امیدوارم حالتون خوب باشه و البته پاتون هم بهتر شده باشه.دلمون تنگ شده بود برای اموزش های شما.خیلی ممنون بالاخره این طلسم و شکستید???
سلام شبتون بخیر،امیدوارم حالتون خوب باشه و البته پاتون هم بهتر شده باشه.دلمون تنگ شده بود برای اموزش های شما.خیلی ممنون بالاخره این طلسم و شکستید???
نقل قول از مهدیه در 15/03/1400, 10:34 ب.ظ نقل قول از نبی سروی در 15/03/1400, 8:30 ب.ظ لینک دانلود خدمت شما : http://dl.upsketchup.ir/UPsketchUP/CampUP/99.5/8-9.mp4 ممنونم ??
نقل قول از نبی سروی در 15/03/1400, 8:30 ب.ظ لینک دانلود خدمت شما : http://dl.upsketchup.ir/UPsketchUP/CampUP/99.5/8-9.mp4
ممنونم ??
نقل قول از نبی سروی در 15/03/1400, 8:30 ب.ظ لینک دانلود خدمت شما : [video src="https://dl.upsketchup.ir/UPsketchUP/CampUP/99.5/8-9.mp4" /]
نقل قول از مونا درویشی در 16/03/1400, 9:03 ق.ظ نقل قول از نبی سروی در 15/03/1400, 0:31 ق.ظ سلام دوستان بالاخره طلسم توقف طولانی رو شکستم خوب همونطور که قول داده بودیم چون این تاخیر طولانی به خاطر مشکلات بنده بوده ؛ از این فصل به بعد کسی از فتوآرک حذف نمیشه و تاپیک دوستانی که حذف نشدن تا الان به تاپیک فوتوآرک VIP منتقل میشه و طبیعتا بقیه فصل ها رو از همون جا میتونن دانلود کنند . جمع بندی فصل هشتم رو هم همونجا قرار دادم و شما نیاز به تهیه لایسنس برای بقیه فوتوآرک دارین که از همون بخش VIP فوتوآرک اقدام کنین . ( همین تاپیک اختصاصی اینجا تون میره اونجا ) سلام روز بخیر خداروشکر که بهترید دست شما درد نکنه?
خداروشکر که بهترید
دست شما درد نکنه?
نقل قول از نبی سروی در 16/03/1400, 9:48 ق.ظممنون از همگی دوستان ?? بالاخره پیش میاد دیگه ??
ممنون از همگی دوستان ??
بالاخره پیش میاد دیگه ??