???""تاپیکهای رفع اشکال VIP (پشتیبانی پکیج ها) مخفی هست ؛ در صورتی که در وبسایت قبلی پکیجی تهیه کرده بودین برای هماهنگی و ورود به تاپیک VIP مد نظر با پشتیبانی هماهنگ کنید (09351187645) ""???
نقل قول از اعظم موسائی در 16/03/1400, 10:25 ق.ظ نقل قول از نبی سروی در 15/03/1400, 0:31 ق.ظ سلام دوستان بالاخره طلسم توقف طولانی رو شکستم خوب همونطور که قول داده بودیم چون این تاخیر طولانی به خاطر مشکلات بنده بوده ؛ از این فصل به بعد کسی از فتوآرک حذف نمیشه و تاپیک دوستانی که حذف نشدن تا الان به تاپیک فوتوآرک VIP منتقل میشه و طبیعتا بقیه فصل ها رو از همون جا میتونن دانلود کنند . جمع بندی فصل هشتم رو هم همونجا قرار دادم و شما نیاز به تهیه لایسنس برای بقیه فوتوآرک دارین که از همون بخش VIP فوتوآرک اقدام کنین . ( همین تاپیک اختصاصی اینجا تون میره اونجا ) سلام علیکم. خب خدا رو شکر انشالله سلامت باشید. فقط یک مسئله من فقط فتوارک وی ای پی نمیبینم یا همه نمیبینن؟
نقل قول از نبی سروی در 15/03/1400, 0:31 ق.ظ سلام دوستان بالاخره طلسم توقف طولانی رو شکستم خوب همونطور که قول داده بودیم چون این تاخیر طولانی به خاطر مشکلات بنده بوده ؛ از این فصل به بعد کسی از فتوآرک حذف نمیشه و تاپیک دوستانی که حذف نشدن تا الان به تاپیک فوتوآرک VIP منتقل میشه و طبیعتا بقیه فصل ها رو از همون جا میتونن دانلود کنند . جمع بندی فصل هشتم رو هم همونجا قرار دادم و شما نیاز به تهیه لایسنس برای بقیه فوتوآرک دارین که از همون بخش VIP فوتوآرک اقدام کنین . ( همین تاپیک اختصاصی اینجا تون میره اونجا )
سلام دوستان
بالاخره طلسم توقف طولانی رو شکستم
خوب همونطور که قول داده بودیم چون این تاخیر طولانی به خاطر مشکلات بنده بوده ؛ از این فصل به بعد کسی از فتوآرک حذف نمیشه و تاپیک دوستانی که حذف نشدن تا الان به تاپیک فوتوآرک VIP منتقل میشه و طبیعتا بقیه فصل ها رو از همون جا میتونن دانلود کنند .
جمع بندی فصل هشتم رو هم همونجا قرار دادم و شما نیاز به تهیه لایسنس برای بقیه فوتوآرک دارین که از همون بخش VIP فوتوآرک اقدام کنین . ( همین تاپیک اختصاصی اینجا تون میره اونجا )
سلام علیکم. خب خدا رو شکر انشالله سلامت باشید. فقط یک مسئله من فقط فتوارک وی ای پی نمیبینم یا همه نمیبینن؟
نقل قول از نبی سروی در 16/03/1400, 10:26 ق.ظالان همه رو درست کردم - یه رفرش بکنین حله
الان همه رو درست کردم - یه رفرش بکنین حله
نقل قول از مونا درویشی در 16/03/1400, 12:49 ب.ظ نقل قول از نبی سروی در 16/03/1400, 10:26 ق.ظ الان همه رو درست کردم - یه رفرش بکنین حله جناب مهندس برای من vip فوتوآرک نیومده
نقل قول از نبی سروی در 16/03/1400, 10:26 ق.ظ الان همه رو درست کردم - یه رفرش بکنین حله
جناب مهندس برای من vip فوتوآرک نیومده
نقل قول از نبی سروی در 16/03/1400, 7:41 ب.ظ الان همه رو درست کردم - یه رفرش بکنین حله جناب مهندس برای من vip فوتوآرک نیومده پوزش میخوام - اشتباه از بنده بود - اصلاح شد ?
الان همه رو درست کردم - یه رفرش بکنین حله جناب مهندس برای من vip فوتوآرک نیومده
پوزش میخوام - اشتباه از بنده بود - اصلاح شد ?